Кадър БНТИзявлението му бе очаквано. Американските федерални служители трябва или да се

...
Кадър БНТИзявлението му бе очаквано. Американските федерални служители трябва или да се
Коментари Харесай

Байдън: Ако тези други 100 милиона души се ваксинират, щяхме да сме в съвсем различен свят

Кадър Българска национална телевизия

Изявлението му бе предстоящо. 

Американските федерални служители трябва или да се имунизират против COVID-19, или да се подлагат на постоянни проби, строга обществена отдалеченост, носене на маски и ограничавания за пътешестване. Това разгласи тази нощ президентът Джо Байдън, представен от New York Post.

По думите му, имунизациите са високоефективни, случаите на заразяване измежду имунизираните хора редки, което значи, че хората, които към този момент са изцяло имунизирани, не се нуждаят от бустерни инжекции.

2,1 милиона цивилни федерални чиновници ще бъдат наранени, както и 1,4 милиона военнослужещи.

Служител, осведомен с проектите на президента, които занапред би трябвало да бъдат оповестени обществено, акцентира, че новите насоки не са наложителна имунизация за федералните служители и че тези, които решат да не се имунизират, няма да бъдат уволнени.

Новата политика съставлява самопризнание от страна на администрацията на Байдън, че правителството - най-големият шеф в страната - би трябвало да направи повече, с цел да усили бавния % на имунизация, защото случаите на ковид и хоспитализациите се усилват, водени основно от разпространението на по-инфекциозния вид Делта.

Байдън изясни, че виновността за възраждането на вируса е на неимунизираните. " Пандемията, която имаме в този момент, е пандемия на неимунизираните ", сподели Байдън по време на визитата си в сряда в завода за камиони в Пенсилвания, където прикани неимунизираните " апелирам, апелирам, апелирам, апелирам ваксинирайте се ".

Ден по-рано той изясни, че " в случай че тези други 100 милиона души се имунизират, щяхме да сме в напълно друг свят ".

Около 60% от пълнолетните американци са изцяло имунизирани. Байдън пропусна задачата да накара 70% да си слагат най-малко една доза до 4 юли. Последната цифра е 69,3%.

Федералните служащи и чиновниците и подизпълнители са разпръснати из цялата страна, в това число много в щатите, където скептицизмът към имунизациите е висок.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР